Se incarca elementele din website

Formate OOH

Panou publicitar billboard

Billboard

Caracteristici: Billboard-urile sunt panouri de dimensiuni mari, vizibile de la distanta.

Suprafata: 5.04m x 2.38m, 4m x 3m, 6m x 3m

Localizare: Amplasate de-a lungul drumurilor, in zone de trafic, intrari / iesiri din localitati, pe fatade ale cladirilor sau pe sol.

Tip poster: Hartie blueback sau autocolant.

Recomandare: Reprezinta un mod foarte eficient de a promova / prezenta produse si / sau servicii.

Cere oferta

Panou publicitar backlit

Backlit

Caracteristici: Backlit-urile sunt panouri publicitare outdoor cu iluminare din spatele printului.

Dimensiunile acestui suport publicitar:3.2m x 2.4m, 4m x 3m, 6m x 3m, 8m x 3m

Localizare: Sunt amplasate la sol sau pe fatadele cladirilor, in zonele urbane centrale, aglomerate, intersectii, pe marginea strazilor si a bulevardelor.

Material poster:Vinil (PVC)

Avantaje:

  • Panourile de tip backlit sunt vizibile 24h din 24h
  • Lumina confera graficii un aspect clar
  • Reprezinta un mod modern si elegant de a afisa un mesaj
  • Sunt usor de postat

Cere oferta

Panou publicitar citylight

Absolut-Media-Ness-TiVo-outdoor-campanie-15

Sunt panouri iluminate si vizeaza in special traficul pietonal.

Dimensiunile acestui suport publicitar:1.1m x 1.6m, 1.2m x 1.8m

Localizare: Amplasate pe sol, de-a lungul bulevardelor intens circulate, in zone cu trafic intens, in statiile mijloacelor de transport in comun.

Material poster: Hartie whiteback.

Recomandari: Ideale pentru a comunica lansari de produse, evenimente, oferte sau promotii. Pentru o campanie cu un impact mare, recomandam folosirea unui mix concentrat de suporturi de tip city-light sau bus-shelter.

Cere oferta

Mesh

Absolut-Media-Renault-mesh-Independentei-Iasi-1

Localizare: In zone centrale si ultracentrale de interes specific, dar cu trafic intens – de regula piete sau bulevarde cu trafic ridicat. De obicei sunt amplasate pe fatadele cladirilor si sunt iluminate din exterior cu proiectoare.

Material poster: Mesh

Cere oferta

Prisma frontlit

Prisma

Formate atipice de outdoor

Publicitatea outdoor ofera o gama larga de formate atipice ce permit targetarea unui grup demografic specific, in functie de gen, locatie, stil de viata sau varsta.

Localizare:In orase in zone ultracentrale si de trafic mare. Pot fi amplasate si pe spatii verzi, in zone pietonale.

Dimensiunile acestui suport publicitar: Pot avea dimensiunile bazei de 3-4 m si inaltimea de 4-6 m. Prismele au 3 fete, astfel ca mesajul este vizibil 360 de grade.

Material poster: Vinil (PVC) frontlit

Cere oferta

Prisma backlit

Absolut-Media-Ness-Prisma-Backlit-Palas-Mall-Iasi

Prisma backlit – noutate pe piata outdoor

La inceputul lunii iunie 2015, Absolut Media – OOH Agency lanseaza, in premiera pe piata outdoor din Romania, prima prisma de tip backlit la Iasi, in doua locatii cu trafic intens: Iulius Mall si Palas Mall.

Aceste doua suporturi OOH sunt vizibile zilnic unui trafic peste 80.000 de unitati.

Dimensiunile acestui suport publicitar: Dimensiunea bazei este de 3 m si inaltimea de 5, respectiv 6 m. Ambele prisme au 3 fete, astfel ca mesajul este vizibil 360 de grade.

Material poster: Vinil (PVC) backlit

Cere oferta

Tranzit

AUTOBUZ-CENTRIC-ABSOLUT-MEDIA3

Publicitatea de tip tranzit foloseste spatiile aflate la interiorul sau exteriorul mijloacelor de transport in comun: autobuze, tramvaie, trolee sau metrou.

Dimensiunile acestui suport publicitarDimensiunile pot varia, in functie de suport. Pentru un impact mare vizualul poate fi acoperi intreaga suprafata exterioara a vehicolului, fara a afecta vizibilitatea calatorilor.

Recomandari: Ideala pentru campanii promotionale si de produs si pentru crearea notorietatii unui brand.

Cere oferta

Proiect special

Absolut-Media-MagentaONE-3

Sunt cea mai eficienta metoda de a crea o comunicare memorabila. Sunt ideale pentru cresterea notorietatii unui brand sau pentru a crea un impact mai mare al unor campanii tactice.

Se pot realiza pe toate tipurile de suport, dar si pe formate speciale. Permit o creativitate nelimitata si o comunicare memorabila, aducand prospetime si inovatie oricarei campanii outdoor si indoor.

Localizare: Sunt amplasate in zone de maxima vizibilitate si trafic: intersectii, zone pietonale, centre comerciale.

Material poster: Vinil (PVC) sau alt material cerut de tipul proiectului.

Cere oferta

Panou LED

Suporturi digitale – panouri LED

Publicitatea prin intermediul panourilor LED digitale are un puternic impact asupra audientei, o selectivitate geografica mare, posibilitati de targetare in functie de locatia in care este amplasat panoul, posibilitati de updatare rapida a spotului, timp scurt de implementare.

Localizare: Sunt amplasate in zone cu trafic ridicat, indoor si outdoor: centre comerciale, receptii, institutii, intersectii, parcari etc.

Tip suport: Panou digital de diverse dimensiuni.

Recomandari: Recomandate pentru promovarea marcilor de notorietate, ideale pentru campanii de imagine, cat si pentru campanii tactice. Au un impact puternic si sunt foarte atractive.

Cere oferta

Directional

little-texas-absolut-media-3

Au ca scop directionarea publicului catre advertiser. Sunt folosite cu precadere de centre comerciale, hoteluri, pensiuni, restaurante, zone de agrement, furnizori de servicii de sanatate, aeroporturi.

Tipuri de directionale

  1. Directionale din poliplan – steaguri

Dimensiunile acestui suport publicitar: Dimensiunea bazei poate fi de 0.7 – 0.8m si inaltimea de 1.5 – 2.2m. Cea mai folosita dimensiune este 0.8 x 2.0 m. Localizare: De-a lungul strazilor si bulevardelor, in orase in zone de trafic mare. Material poster: PVC. Recomandari: Ideale pentru reclame de tip informative si directionare. Pentru o rata de success mare se recomanda montarea in serii consecutive de cate 4 – 5 steaguri.

  1. Directionale pe suport tabla

Dimensiunile acestui suport publicitar: Dimensiunea bazei poate fi de 0.7 – 0.8m si inaltimea de 1.0 – 1.2m. Cea mai folosita dimensiune este 0.8m x 1.2 m. Localizare: In intersectii sau pe orice artera. Material poster: Autocolant pe suport din tabla. Recomandari: Au rol de directionare sau semnalizare.

  1. Casete directionale iluminate sau neiluminate

Dimensiunile acestui suport publicitar: Dimensiunea bazei poate fi de 0.7 – 0.8m si inaltimea de 1.0 – 1.2m. Cea mai folosita dimensiune este 0.8 x 1.2m. Localizare: In intersectii sau pe orice artera. Material poster: Autocolant. Recomandari: Au rol de directionare sau semnalizare. Datorita iluminarii sunt vizibile atat ziua cat si noaptea.

  1. Semne directionale

Dimensiunile acestui suport publicitar: Dimensiunea bazei poate fi de 0.5 – 1.0m si inaltimea de 0.5 – 1.0m. Localizare: Singurele semne atipice agreate pentru a fi montate pe stalpi sunt crucile de farmacii. Material poster: Autocolant sau diverse material specifice. Recomandari: Au rol de semnalizare.

Cere oferta