Se incarca elementele din website

Ce facem

Prin reteaua de spatii publicitare outdoor si indoor, acoperim masiv zona urbana, pe toate mediile si formatele posibile. In Iasi, detinem o retea extinsa de locatii proprii, in spatii-cheie din oras, indeosebi de formate mari: mesh-uri, prisme, backlit-uri. In restul tarii, prin parteneriatele cu agentiile nationale de publicitate outdoor, le putem oferi clientilor nostri accesul la tot ce inseamna locatii OOH si putem centraliza, intr-o singura campanie, spatii de la mai multi furnizori.  Ne ghideaza o filozofie simpla si eficienta: o singura companie, o singura solutie.

Vezi toate formatele Outdoor

Suntem creativi, flexibili si extrem de atenti la tot ce inseamna inovatie. Motiv pentru care, in iunie 2015, am lansat, in premiera pe piata outdoor din Romania, prima prisma de tip backlit, amplasata intr-o zona cu trafic intens din Iasi.

OOH ramane tipul de publicitate care suporta unul din cele mai mici costuri CPM si cel mai mare ROI (return on investment) din advertising. Poate construi notorietatea unui brand si poate raspandi mesajul unei campanii intr-un timp foarte scurt, motiv pentru care marile companii nu au renuntat niciodata la el.

Un alt avantaj major, intr-o epoca in care noile tehnologii ii ofera din ce in ce mai mult control consumatorului, este ca nu poate fi controlat, oprit, ocolit. Impactul lui se dubleaza cand interactioneaza cu dispozitivele inteligente, facand OOH-ul mai relevant ca niciodata.

Bine de stiut